Modular verlichting

Multamie


Modular Lighting Instruments introduceert de nieuwe opbouw- en inbouwproductfamilie Multami(e).

 

Het ontwerp

Qua vorm is Multami(e) de perfecte balans tussen het strakke design dat kenmerkend is voor de Modular producten uit de jaren tachtig/negentig en de organische vormen van de eind jaren negentig. Het meest in het oog springende kenmerk van MULTAMI(E) is de licht afgeronde behuizing. De vlakke onderplaat die inkijk in het toestel belemmert is licht verzonken, waardoor de organische hoeken en lijnen extra kracht wordt bijgezet. Ook de matte witte oppervlaktestructuur en het zichtbaar maken van de overgangen tussen de zijplaten, eindstukken en tussenprofielen dragen bij aan het strakke en tijdloze karakter. De zichtbare fijne lijntjes zorgen verder voor een subtiel spel van licht en schaduw op de vlakke platen. Bij de inbouwvariant zorgt de spatie die zichtbaar is tussen het product en het inbouwkader voor een luchtige look.

 

 

Er is een inbouw- en een opbouwserie ontwikkeld, leverbaar in twee formaten, groot (multamie) of klein (mini-multamie) kunnen worden uitgevoerd. Optioneel is een suspension set beschikbaar om het toestel op te hangen.

 

‘Multiple’ een bijzonder succesvolle Modular familie van vierkante inbouwspots was de inspiratiebron voor de ontwikkelaars van MULTAMI(E). De naam ‘MULTAMI(E)’betekent vriend (ami) of vriendin (amie) van de ‘Multiple’.

 

De techniek

Bij de opbouwtoestellen zijn de voorschakelapparaten, waar nodig, geïntegreerd. Hierdoor kan het toestel rechtstreeks op 230V netspanning worden aangesloten. Dit is het antwoord van Modular op de stijgende vraag naar opbouwtoestellen op 230V. Een praktische oplossing bij toepassingen waarin vaak een enkel traditioneel lichtpunt per kamer aanwezig is.

 

Alle inbouw-MULTAMI(E)’s zijn iets richtbaar, wat een extra troef is als het toestel als wall-washer gebruikt wordt. De verscheidenheid aan lampen, reflectoren, kleurenfilters en lenzen maakt dat MULTAMI(E) zowel particulier als projectmatig kan worden gebruikt.

 
Kijk voor meer informatie op: www.modular.nl 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist