Modular plafondlampen

Soufflé

Soufflé is een dimbare plafondlamp, die met zijn uiterlijk veel wegheeft van een tulbandcake. De lichtfilter laat het schijnsel vanuit de diepte komen, wat voor een unieke sfeer zorgt en de lamp een mystiek karakter geeft. Het diffuse licht van de energievriendelijke fluorescentielampen oogt bijzonder aangenaam. Het effect hiervan kun je aanpassen dankzij de optionele kleurenfilter die zorgt voor een eigenwijze sfeer.Soufflé is beschikbaar als opbouw- of als pendellamp en past perfect boven de eettafel of het kookeiland, in de lobby van een hotel of restaurant, of in een mooi vormgegeven shopomgeving. Soufflé is beschikbaar in glossy wit of zwart en is binnenin helder wit. De polydownversie creëert een mooie neerwaartse lichtbundel. De poly up/down is iets van het oppervlak gemonteerd en geeft aanvullend een discrete lichtbundel naar boven. Bij de ophangset vormt de kabel een eigenwijze aanvulling door de rode of zwart-witte afwerking. Soufflé is milieuvriendelijk én mooi van binnen en van buiten.

Over Modular Lighting Instruments
Modular Lighting Instruments speelt al sinds 1980 een leidinggevende rol in architecturale verlichting wereldwijd. De high-end armaturen van dit creatieve bedrijf zijn dan ook in prestigieuze projecten en private architecturale gebouwen over de hele planeet te vinden. Modular onderscheidt zich van andere marktspelers door zijn uitgesproken creatieve identiteit. Modular stelt 155 mensen te werk en heeft een uitgebreide R&D-afdeling die verantwoordelijk is voor de conceptuele ontwikkeling van nieuwe verlichtingsoplossingen. Modular maakt sinds 2006 deel uit van Philips Lighting en heeft zijn hoofdkwartier in Roeselare – België. De Modular-showrooms buiten België bevinden zich in Milaan, Amstelveen, Parijs, Kopenhagen en Stockholm; naast de vele verkooppunten in meer dan 70 landen over de hele wereld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist