Modular Lighting

Nomad in wit


Modular Lighting Instruments, toonaangevend producent van high-end architecturale verlichting, introduceert de designklassieker NOMAD in een nieuwe kleur. Inspelend op de ‘‘wit’’ trend presenteert Modular de NOMAD in white structure.

 

 

De matte witte kleur past perfect bij witte gestuukte wanden en plafonds. De verlichting wordt hierdoor nog meer geïntegreerd in de ruimte waardoor een subtiel eindresultaat ontstaat.

 

NOMAD, bekend door zijn minimalistische en architectonische vormgeving met zichtbare bedrading, werd reeds in 1996 geïntroduceerd en is nog steeds even geliefd bij architecten en designliefhebbers. Na al deze jaren kan men terecht spreken van een designklassieker.

 

De NOMAD-serie biedt uitgebreide verlichtingsoplossingen voor particulier woningen. Er zijn uitvoeringen met een gloeilamp, twee of vier halogeenspots, lange arm om lengtes te overbruggen of zonder arm om kort tegen plafond of wand te plaatsen. Dankzij ingebouwde transformatoren of hoogvolt lichtbronnen zijn diverse varianten direct aan te sluiten op het lichtnet en de meeste versies zijn dimbaar. Dus volop keuze voor sfeervolle en functionele uitlichting van verschillende woonvertrekken.

 

Deze nieuwe afwerking betreft bijna alle armaturen uit de NOMADserie.

Daarnaast blijven de bestaande afwerkingen in zwart en alu in

het programma bestaan.


Kijk voor meer informatie op: www.modular.nl

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist