modular lighting

U-shape


Modular Lighting Instruments, toonaangevend producent van highend architecturale verlichting, introduceert de armaturencollectie U-SHAPE.

 

De U-SHAPE armaturen van Modular kenmerken zich door een organische vormenspraak die goed past bij de futuristische woontrend. Het uitgesproken design maakt U-SHAPE tot een eigenzinnig armatuur. De U-SHAPE collectie bevat twee wand- en drie plafondarmaturen.

De wandmodellen zijn uitgerust met MR16 halogeen lampjes of LED. Afhankelijk van de te creëren sfeer kan de consument kiezen tussen “warm white LED”, voor een wat meer warme goudgeel gekleurde lichtbron of “ice white LED” voor een futuristische sfeer. Het armatuur is zo vormgegeven dat het licht zowel naar boven als naar beneden schijnt. Voor een meer functionele toepassing kan gekozen worden voor de MR16 versie.

U-SHAPE 2xMR16 is een plafondarmatuur dat door middel van een

optionele kabelset ook gependeld geïnstalleerd kan worden. Bij de

twee grotere U-SHAPE modellen zorgen de drie AR111 lampen en

de polycarbonaat van de TL5 uitvoering ervoor dat de ovalen vorm

zijwaarts iets naar buiten wordt geduwd. Hierdoor wordt de organische

vorm van het armatuur extra geaccentueerd.

Kijk voor meer informatie op: www.modular.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist