Lucis Lamp

draadloze Dutch Design lampen

Na een succesvolle crowd funding campagne lanceert het Nederlandse bedrijf Innovative Brands nu twee nieuwe versies van de mobiele Dutch Design lamp: de Lucis Lamp Lite en de Lucis Lamp Bamboo.

In 2015 zette de Lucis LED Lamp de standaard op het gebied van draadloze verlichting. De Lucis Lamp Lite is een instapmodel die met slechts 2,5 uur opladen 4 tot 40 uur meegaat. De Lucis Lamp Bamboo verlegt opnieuw de grenzen van draadloze verlichting met een output van 450 lumen, vergelijkbaar met een 50 watt gloeilampje. Het model is daarmee de krachtigste draadloze lamp ter wereld. De nieuwe lampen zijn vanaf heden verkrijgbaar op Indiegogo.

In slechts een maand haalde de crowd funding campagne van Innovative Brands het streefbedrag binnen op het platform Indiegogo waardoor deze twee nieuwe edities het licht zien. Simon Koop, designer van Lucis en ontwerper bij Spyker Sports Cars: “Met de Lucis Lamp willen we een lamp maken die op alle vlakken boven de rest uitstijgt: van de balans tussen sfeer en lichtsterkte en een krachtige accu tot goed design, perfecte afwerking en hoogwaardige materialen. Bovendien is gedoe met afstandsbediening of apps verleden tijd dankzij de slimme touch sensoren. Met de Lucis Lamp Lite kunnen we dankzij de lagere prijs een nog groter publiek bereiken en met de Lucis Lamp Bamboo bewijzen we opnieuw dat we de meest krachtige draadloze lamp ter wereld maken”.

Lucis Lamp Bamboo
De Lucis Lamp Bamboo is maar liefst twee keer zo sterk dan de Lucis Lamp Premium en Lite. Het nieuwe model gaat nog een stap verder met een output van 450 lumen. Met 7 uur opladen kun je tot wel 100 uur van de sfeermaker genieten.  De meest krachtige draadloze lamp ter wereld is bovendien uitgerust met eenstijlvolle voet en hendel van bamboe.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist