Luceplan verlichting

Pétale

In samenwerking met Luceplan heeft de Franse architecte Odile Decq het verlichtingsarmatuur Pétale ontworpen. Het armatuur kan worden gedefinieerd als een sierlijk zwevend bloemblaadje dat zacht, egaal wit licht verspreidt. Maar de werkelijk bijzondere eigenschap van dit object met een organische vorm, is de manier waarop de lamp geluid absorbeert.Het armatuur, bekleed met witte stof, bevat een speciaal geluid absorberend paneel (Ecophon Solo). Dit verbetert het akoestisch comfort in iedere omgeving.

Hoewel het armatuur ideaal toepasbaar is voor gebruik in composities met meerdere Pétales in bijvoorbeeld een grote ruimte in openbare en/of semi-openbare gebouwen, voert Pétale ook al zijn functies perfect uit toegepast als 'solist' in een meer huiselijke omgeving.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist