Luceplan lichtarmaturen

Counterbalance

Onlangs introduceerde Luceplan het lichtarmatuur Counterbalance. Dit ontwerp geeft een compleet nieuwe dimensie aan het begrip “wandlamp”. Opvallend en uniek is de constructie waaraan ook de naam is verleend.

Het armatuur bevat een lange arm van maar liefst 190 cm. Aan het einde is de “kop” bevestigd waarin de led-lichtbron is geïntegreerd. Het contragewicht - dat verklaart de naam - bestaat uit een ronde aluminium vorm. Het geheel blijft perfect in balans dankzij de tandwielen in de constructie. Een ingenieus ontwerp wat resulteert in een prachtig grafisch effect van strakke lijnen en cirkelvormen in de ruimte. De kop met de lichtbron is alle kanten op te manoeuvreren voor direct en indirect licht.

Zo kunnen eettafel of werkplek, loungehoek of leesstoel op een originele wijze worden belicht.

De LED-lichtbron van de Counterbalance heeft een output van 800 lumen met een verbruik van slechts 14,5W en geeft een mooi warm wit licht. Het armatuur kan direct op het lichtnet geschakeld worden zonder transformator.

Counterbalance is onlangs met twee design awards onderscheiden. Het betreft de Red Dot Design Award 2013, categorie “Productdesign” en de Elle Decoration Design Award 2013, categorie “verlichting”.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist