Luceplan Led verlichting

Nothing

De Nothing van Luceplan is een uiterst conceptueel ontwerp dat LED’s terugbrengt naar hun essentie: 'little nothings’ – die niettemin wel capabel zijn om ruimtes te verlichten.

Nothing is meer een object te noemen, dat fungeert als armatuur. Een dun laser-gesneden plat oppervlak van aluminium, ontwikkeld door Gomez Paz middels een complex proces van wiskundige berekeningen. Hierop
zijn elektronische circuits en LED’s verbonden. Door aan beide uiteinden van de aluminiumplaat te trekken, ontvouwt zich een zeer licht driedimensionaal verlichtingsobject.

Nothing - zoals de naam al zegt - behelst praktisch niets. Het bevat geen diffuser en geen echt lichaam. Het is slechts een eenvoudige, maar intelligente plaat dat via een witte achtergrond licht reflecteert en verspreidt. Dat maakt ‘Nothing’ tot een intrigerend lichtobject in de ruimte.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist