Luceplan en Modular verlichting

bundeling van krachten

Met ingang van 1 januari 2011 is Modular Lighting Nederland verantwoordelijk voor de verdeling van het merk Luceplan in Nederland.Luceplan en Modular Lighting Instruments zijn twee gevestigde merken in de verlichtingsmarkt. Luceplan is bekend als merk van decoratieve designverlichting. Met klassiekers als Costanza en de succesvolle nieuwkomer Hope toont Luceplan aan al drie decennia lang innovatief te zijn.

Modular staat bekend als meest eigenzinnige en innovatieve merk in de wereld van architecturale verlichting, met een klassieker als de Nomad en met de Spock als meest recente hit.
Kortom twee merken die elkaar uitstekend aanvullen. Een samenwerking die op vele vlakken voordeel biedt en tegelijk ruimte laat voor de eigenheid van beide merken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist