Luceplan design verlichting

Carrara

De Carrara van Luceplan is groots en subtiel tegelijk, dankzij de vloeiende ranke vorm en een hoogte van 185 cm. Deze uplighter geeft je kamer instant pit.

Luceplan Verlichting

Luceplan werd in 1978 opgericht met het doel om verlichting voor zowel in interieur als exterieur te creëren, dat de kwaliteit van het leven verhoogt. Met meer dan 2000 verkooppunten over heel de wereld, kan het merk Luceplan gerekend worden tot de wereldtop. Ook bij HOOGSPOOR Design Light B.V. te Tilburg bevindt zich een verkooppunt van Luceplan. In de showroom vindt u hier diverse armaturen terug.

Luceplan: energie & milieu
De filosofie van Luceplan draait om het verhogen van de kwaliteit van het leven. Als onderdeel daarvan, staat ook energiebesparing hoog in het vaandel. De verlichting is echter niet alleen gericht op energieverbruik, ook het milieu heeft een grote rol in dit proces. Zo wordt gelet op materialen die gebruikt worden bij fabricage en duurzaamheid van een product. Bij HOOGSPOOR Design Light kunnen ze met lampen van Luceplan een passend verlichtingsadvies geven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist