Lampenlicht designverlichting

Hanglamp Cava

Mode en het interieur zijn graadmeters van het consumentenvertrouwen. De crisis werd vertaald in ‘industrieel’, ‘vintage’ en ‘brocante’. Nu de grootste somberte voorbij is, willen we weer kleur in huis. Wat blijft zijn de ingetogen, minimalistische vormen.

Erik Jansen, samensteller van de Lamp en Licht-voorjaarscollectie: “De industriële vormentaal lijkt over het hoogtepunt heen. Zoals ook meubilair van sloop- en steigerhout voorbij is. De consument zoekt weer kleur. In combinatie met strakke vormen en verantwoord materiaalgebruik.”

Hanglamp Cava, hier in een trendy turquoise uitvoering. Caca is er in veertien kleuren. Door het gebruik van mooie materialen als een silicone hoes over de fitting en textiel voor de kabel een fraai, fris en opvallend design. Geschikt voor vele lichtbronnen. Meerdere kleuren bij elkaar of verspreid over de ruimte zorgen voor een kek herhaaleffect. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist