Kies de nachtlamp

die jou 's nachts hulp biedt!

Je kent het natuurlijk van vroeger: je had als kind een nachtlampje naast je bed dat zorgde voor extra licht om je wat veiliger te voelen. Tegenwoordig is er heel wat veranderd, kan je een nachtlampje kopen met een geheel eigen uiterlijk en vaak heb je nog meer mogelijkheden dan uitsluitend het bieden van verlichting.

Voor wie?
In eerste instantie zou je denken dat een nachtlampje vooral iets is om jonge kinderen zich veiliger te laten voelen, maar dat is niet altijd zo. Ook kan je een nachtlamp voor volwassenen kopen. Misschien is dat niet eens om je veilig te voelen, maar om even snel wat te kunnen zien als je bijvoorbeeld naar de wc moet. Dit gaat dan vaak om een nachtlamp met bewegingssensor, deze registreert jouw bewegingen en gaat automatisch ook weer uit. Zo bespaar je onnodig energieverbruik. Of je gebruikt deze lamp om even lekker een boek te kunnen lezen zonder dat het storend is voor de partner. Vaak kan je deze verlichting ook dimmen, zo regel je zelf hoeveel licht je nodig hebt.

Design
Vroeger was een nachtlampje meestal een wit klein lampje dat je in het stopcontact stopte en dat dan licht gaf. Tegenwoordig worden lampen met allerlei opvallende designs gemaakt worden en zijn er zeker voor de kinderen genoeg creatieve ontwerpen. Je hoeft dus niet meer aan dat ouderwetse ontwerp te denken, je kunt kiezen voor een nachtlamp die het design heeft van bijvoorbeeld de held van je kind. Het kan het favoriete figuurtje zijn uit een Disney film of van andere recente films of kinderseries. Je hebt uitvoeringen die zelfs in een 3D vorm van een object (bijvoorbeeld een ruimteschip) zijn gemaakt die in films voorkomen. Met zo'n stoere originele lamp maak je uiteraard je kind erg blij!

Nachtlamp stopcontact
Nachtlampjes doe je altijd in het stopcontact, toch? Nee hoor, tegenwoordig heb je niet alleen de keuze uit diverse ontwerpen, ook zijn er diverse uitvoeringen die op batterijen werken. Het grote voordeel hiervan is dat dan overal het nachtlampje opgehangen kan worden. Zo kan je de donkere plaatsen die geen stroomvoorziening hebben toch nog verlichten. Een nachtlamp stopcontact kan je bijvoorbeeld op de muur, het plafond of waar dan ook plaatsen. Zo kan je ook diverse exemplaren in de gangen plaatsen om makkelijk even op te staan zonder dat meteen de fellere lampen aan moeten. Omdat er gebruik wordt gemaakt van LED lampen is het energieverbruik laag en zullen de batterijen niet zo snel leeg zijn.

Rustgevend
Een nachtlampje kan zelfs nog meer brengen dan alleen zacht licht: er zijn varianten die rustgevende muziek afspelen. Met name is dit voor baby's en jonge kinderen een plezierige manier om in slaap te vallen, het geeft ze een extra veilig gevoel. Hierbij heb je nachtlampjes in de vorm van dieren, knuffels en andere leuke kleurrijke ontwerpen. Ook zijn er varianten waarbij er een afbeelding op de muur wordt geprojecteerd om zo voor een rustgevende sfeer te zorgen.

Slaaptrainer
Niet alleen kunnen nachtlampjes zorgen voor verlichting, de uitgebreide versies hebben een slaaptrainer waardoor je je kind kunt aangeven wanneer het uit bed mag komen. Dit kan dus ook voor de ouders een leuke toevoeging zijn omdat ze daardoor net even langer kunnen uitslapen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist