Ilfari lichtmode

2 nieuwe ontwerpen


Lichtmodemerk Ilfari introduceert in oktober twee nieuwe ontwerpen: de Air Wave en de Swinging Ballet. Twee lampen die ieder op een eigen manier een nieuwe dimensie geven aan het begrip ‘verlichting’.
Beide lampen passen bij uitstek in de moderne huiskamer, waarin steeds meer mensen een hang naar een vorm van minimalisme aan de dag leggen: het streven om met zo min mogelijk ruimteobjecten een zo krachtig, expressief mogelijk interieur te creëren.  

 

De Swinging Ballet
De Swinging Ballet is zeer aanwezig in het interieur. Een parmante kroonluchter, die uit twaalf gespierde armen bestaat die elk een robuuste kap omhoog houdt. Het Swarovski Strass kristal zorgt voor het contrast en geeft de lamp een barokke touch. Vandaar ook de naam, Swinging Ballet: een lamp die stoer en gracieus tegelijk aandoet.  

 

 

De Air Wave
Wat de Air Wave zo bijzonder maakt is het conische element dat boven de kap in de ledige ruimte lijkt te zweven. De Air Wave weet daarmee de functies van directe verlichting (via de kap) met sfeerverlichting (via het conische element) op een heel unieke manier te combineren. Beide functies zijn bovendien ook afzonderlijk in te schakelen.  

 

 

Over Ilfari
Hoewel de naam anders doet vermoeden, is Ilfari een Nederlands lichtmodemerk. Het merk heeft in relatief korte tijd (ruim zes jaar) met gedurfde ontwerpen internationale naam en faam verworven. Inmiddels is het merk al in meer dan dertig landen vertegenwoordigd. In Nederland is het merk verkrijgbaar in een select aantal exclusieve verlichtingszaken.


Kijk voor meer informatie op: www.ilfari.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist