Fatboy verlichting

RockCoco

Zie hier! We brengen de latebarokstijl uit de 18e eeuw rechtstreeks naar de 21e eeuw met de RockCoco-kroonluchter. Omdat we de 18e eeuw natuurlijk niet letterlijk kunnen terugbrengen, zul je het moeten doen met het delicate, speelse en ongekend voluptueuze RockCoco-design. Dit is geen tijdmachine, maar de kroon op je eigen persoonlijke Versailles.

Destijds werden rococokamers ingericht als ware kunstwerken. Daarom is onze RockCoco-kroonluchter ontworpen door de Nederlandse designtalenten van DeMakersVan. Zij creëerden een delicate, transparante kroonluchter met iconische rode bedrading, die perfect strookt met de overdadige uitspattingen van Lodewijk XV's heerschappij. Maar laat je niet misleiden door het uiterlijk. De RockCoco is niet alleen frivool en majestueus modern, het is de allereerste weerbestendige kroonluchter ooit!

Een waarheid als een koe! Je kunt de RockCoco buiten aan een boom hangen (onder je boomhut) voor een historisch diner tot in de kleine uurtjes. Of laat het de kroon op je zwembad of jacuzzi zijn. Als je wilt, kun je de RockCoco zelfs meenemen onder water, omdat-ie zo fantastisch matcht met je 18e-eeuwse badkleding. Nee, RockCoco is geen prima donna; we leven immers in de 21e eeuw en er is geen enkel excuus om de RockCoco-stijl niet door te voeren op de vochtige plekken in je leven. En als klap op de vuurpijl maakt RockCoco het mogelijk om te zien in het donker. Een verlicht idee!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist