Draadloze Lucis Lamp

Bepaal zelf de sfeer

Een picknick in het park, een boottocht met vrienden of in een tentje op Lowlands: met de draadloze Lucis LED Lamp van Innovative Brands geef je de zomer kleur. De mobiele Dutch Design Lamp brandt met slechts 4 uur opladen tot wel 80 uur, biedt keuze uit meer dan 16 miljoen kleuren en is niet bang voor water. Dus waar je deze zomer ook bent, jij bepaalt de sfeer!

Licht speelt een belangrijke rol in ons leven en bepaalt de sfeer en stemming. Met de Lucis Lamp heb je altijd een sfeermaker bij de hand. Of je nu binnen of buiten bent, de compacte lamp gaat overal met je mee naartoe. Van een gezellige avond op het balkon tot een romantische date onder de sterrenhemel of als nachtlampje voor de kinderen in de caravan.
Na 4 uur is de lamp volledig opgeladen en geniet je tot 80 uur van sfeervol licht in alle kleuren van de regenboog. Bovendien is gedoe met een app of afstandsbediening verleden tijd. Met de touch sensoren is de lamp van kleur te veranderen en eenvoudig zachter of juist feller te zetten. De lamp aan- of uitzetten? Gewoon even drie keer schudden!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist