Delta Light verlichting

Ecologisch design

Twintig miljoen ton minder CO2-uitstoot per jaar. Dit gigantische cijfer wordt reëel als elke Europeaan morgen overstapt op energiezuinige lampen. Als specialist in architecturale verlichting ligt milieubewust ontwerpen Delta Light® nauw aan het hart. Met eigentijdse arma-turen laat het Belgische bedrijf zien dat ecologie en design perfect hand in hand gaan.

Waar enerzijds de vraag naar energiezuinig bouwen en verlichten blijft stijgen, groeit anderzijds ook de vraag naar differentiatie en design, voor een zo persoonlijk mogelijk interieur. Twee tendensen die Delta Light® rijmt met ecologische designverlichting.

Met de verdwijning van de gloeilamp staan we anno 2010 aan het begin van een groenere toekomst. De oplossingen met energiezuinige lampbronnen zoals LED, fluorescentielampen (tl) en compact fluorescentielampen (spaarlamp) zijn beloftevol. In de productcatalogus The Lighting Bible® 8 krijgen de Delta Light® armaturen met energiezuinige lichtbron een herkenbaar ecolabel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist