De meest trendy lampen

Alles op een rijtje

Verlichting in huis zorgt niet alleen voor beter zicht, maar ook voor sfeer. Iedere ruimte vraagt om een andere soort verlichting. Zo is er basisverlichting, sfeerverlichting, functionele verlichting, accentverlichting en decoratieve verlichting. Bij het lezen van een boek heb je goed en fel licht nodig. Een gezellige avond vraagt juiste weer om gedimde, sfeervolle verlichting. We zetten een aantal lampentrends voor je op een rijtje.

Kroonluchters
Een kroonluchter is een echte blikvanger in iedere ruimte. De rijke details en de ketting waar de lamp mee aan het plafond bevestigd is, zijn kenmerkend voor een kroonluchter. Kroonluchters roepen een sfeer op die doet denken aan barokke kastelen en luxe balzalen. Spreekt deze sfeer je aan? Dan is een kroonluchter echt iets voor jou.

Industriële lampen
Een verroest uiterlijk, stoere uitstraling, een afwerking met een betonkleurige coating. Houd je van deze eigenschappen? Dan is een industriële lamp iets voor jou. Met een industriële lamp geef je je kamer een stoere uitstraling. Alsof je woont in een fabriek.Plafondspots
De verlichting kan uiteraard ook weggewerkt worden in het plafond. Door plafondspots in te bouwen, houdt je kamer een strak uiterlijk. Door te werken met een dimmer, kan je spelen met de lichtsterkte en sfeer in huis.

Hanglampen
Met een hanglamp kan je dankzij een grote luchtbundel, een klein gebied zoals de eettafel verlichten. Zorg er wel voor dat de lampen niet te hoog hangen om verblinding te voorkomen. Ook bij hanglampen
kun je gebruik maken van een dimfunctie om de sfeer te veranderen.

Lampenkappen
Wist je dat je niet per se een geheel nieuwe lamp hoeft te kopen als je toe bent aan iets nieuws? Vervang je oude lampenkap eens door een nieuwe. Een ander kleurtje of motief doet vaak al wonderen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist