De leukste kleuren en materialen

voor jouw staande lamp

Ben je op zoek naar een leuke, trendy staande lamp en ben je wel in voor een niet-standaard kleur? Deze keuze hierin is tegenwoordig aanzienlijk, maar toch kan het vinden van de perfecte lamp nog wel wat moeite kosten. Zeker als je nog niet helemaal goed weet wat voor kleur en soort lamp je zou willen. Natuurlijk helpen we je hier graag bij en hebben we een aantal gave voorbeelden van vloerlampen voor je op een rij gezet.

Mooi paars is niet lelijk
Paars: het is een kleur die je maar weinig terug ziet komen in interieurs. Wij vinden dat niet helemaal terecht. Zeker omdat in woningen tegenwoordig veel wit en grijs voorkomt. Paars matcht hier perfect bij. Bovendien staat de kleur paars voor luxe, verfijning en werkt deze kleur kalmerend en stimulerend. Ideaal voor bijvoorbeeld de werkkamer. Helemaal leuk is het om naast je paarse staande lamp nog wat kleine paars accessoires of andere items te laten terugkomen in je interieur.

Breng je woning in okergele sferen
Geel is ook alweer zo’n kleur die niet vaak gekozen wordt, hoewel deze kleur voor veel positiviteit kan zorgen. Geel staat namelijk voor vrolijkheid en warmte en werkt stimulerend. Zeker als je houdt van een werelds of klassiek interieur, is okergeel bovendien een perfecte kleur met zijn warme uitstraling. 

Last but not least: bordeauxrode vloerlampen
De derde kleur die we je willen laten zien, bordeauxrood, zie je vooral veel terug als kledingkleur. Voor het interieur is bordeauxrood nog relatief onontdekt. Jammer, want het is een zeer sfeervolle kleur die veel warmte uitstraalt. Nu we weer heel langzaam richting de herfst gaan, is rood als herfstachtige kleur bovendien ook een passende kleur. Rood als kleur staat voor energie, intimiteit en zet aan tot actie. Ook is het een echte blikvanger, dus je rode vloerlamp zal het pronkstuk van je kamer zijn. Deze vloerlamp past daarmee dus ook goed in ruimtes waarin je actief bent, zoals de woonkamer. Voor je slaapkamer is deze kleur dan weer wat minder geschikt.

Meer inspiratie nodig? Bekijk hier dan nog veel meer tips over verlichting!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist