Artemide verlichting

opent flagshipstore in Amsterdam

In Amsterdam heeft het Italiaanse Artemide haar Nederlandse flagshipstore geopend. Het historische pand aan de Hobbemakade 89 vormt een perfect decor voor de brede Artemide lampen en lichtpresentatiesStudio Carlotta de Bevilacqua tekende voor het ontwerp van deze vernieuwende showroom waar architecten, projectinrichters en consumenten zich kunnen laten inspireren door de nieuwste designs en technieken op lichtgebied.

Het volledig witte interieur van de showroom functioneert als het doek van een schilder; dankzij de neutrale achtergrond komt het lichtverhaal perfect tot leven. De flexibel te plaatsen Rothko panelen vormen een bijzondere basis voor iedere (licht)architect. De Algoritmo vloerelementen in verschillende kleuren zijn een wegwijzer naar de Artemide producten, die in tal van materialen  en kleuren te bezichtigen zijn. Ernesto Gismondi, President van de Artemide Group: "Artemide gaat verder dan alleen design. Wij bieden een totale lichtoplossing met de nieuwste technieken, waarbij gebruiksgemak voorop staat". Met een universele afstandsbediening kan samen met de lichtadviseur een lichtsfeer op maat worden gecreëerd. Bijzondere eyecatcher is de muur van licht in de ‘vergaderruimte'. Met één druk op de knop kan deze muur naar iedere gewenste kleur en sfeer worden aangepast. De Artemide lampen en technieken zijn toepasbaar in elke ruimte; zowel in de zakelijke omgeving als het privévertrek. De technische kennis van de eerder overgenomen NordLight-groep levert hieraan een belangrijke bijdrage.

Duurzaam
Artemide heeft duurzaamheid als uitgangspunt. In het project The Human Light ligt de focus op de relatie tussen mens, ruimte en licht. Daarbij wordt naast een verantwoord productieproces en ‘groen' verpakkingsmateriaal groot belang gehecht aan verantwoorde verlichting, het zogeheten Responsible Light. In de showroom wordt gebruik gemaakt van een innovatief milieubeheermodel, waarbij nieuwe techniek wordt ingezet om het verbruik te controleren. Artemide gelooft in een toekomst waarin verlichting op een creatieve en verantwoorde manier vorm krijgt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist