Veilig op vakantie

voorkom een inbraak

Ben je lekker op vakantie geweest en blij om thuis te zijn? Je stapt binnen en heel je huis is leeggehaald door een inbreker. Dit zijn heftige ervaringen die niemand wil meemaken. Helaas stijgen de inbraken in de zomermaanden. In sommige steden stijgt het met tientallen procenten. Elke 12 minuten wordt er ergens ingebroken. Een inbraak in je woning is een heftige ervaring. Dat is de plek waar je je het allerveiligst wil voelen.

In de zomer gaan veel mensen op vakantie. Dat is de periode van elke inbreker. Inbrekers kijken of huizen tijdelijk onbewoond zijn. De afgelopen jaren gebruiken inbrekers vaker slimme trucs om er achter te komen of iemand thuis is. Ze plaatsen bijvoorbeeld takjes tussen de deur, spannen een elastiekje om de deurpost of leggen een steen op een oprit. Als er een paar dagen niets is veranderd, weten ze dat het huis onbewoond is. En kunnen ze een huis binnen vallen.

Veel mensen maken het ook makkelijk voor de inbrekers. Bijvoorbeeld door een dagje naar het strand te gaan en het raam op een kier laten staan, dan zijn inbrekers zo binnen. Er zijn genoeg dingen om inbraak te voorkomen of moeilijker te maken. Wilt u voorkomen dat er bij u ingebroken wordt of in ieder geval er voor zorgen dat u er op tijd bij bent? Neem dan snel contact op met één van onze 5-sterrenspecialsiten zij helpen u graag.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Veilig wonen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist