Solatube daglichtsystemen

Inbraakbeveiliging?

De daglichtsystemen van Solatube verkopen zichzelf door een aantal voordelen. De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling aan het product zelf en de ervaring van de eindgebruiker een leuke lijst van USP’s opgeleverd.

De Solatube systemen zijn: milieuvriendelijk, energiebesparend, weersbestendig en onderhoudsvrij, eenvoudig te monteren, UV-bestendig en ook niet onbelangrijk blijkt uit onderstaand artikel van de  NOS, niet inbraakgevoelig. De onderstaande inbreker had op zoek gemoeten naar een andere locatie. Via de Brighten Up serie met een afmeting van 35 cm. doorsnede, met evenveel lichtopbrengst als een groot dakvenster van een vierkante meter, was deze lolbroek mooi met zijn behoeften in zijn broek blijven zitten.

Op een basisschool in Darp hebben ze last van een mysterieuze inbreker. Hij is de afgelopen maand al acht keer in school geweest. Niet om te stelen, maar om iets achter te laten: poep. De onbekende viespeuk laat zijn poep achter op de raarste plaatsen: op de wip, het kopieerapparaat de ramen en twee toetsenborden. Twee dagen geleden werd er voor het laatst ingebroken. De politie is op zoek naar de dader maar is hem nog niet op het spoor.

De inbreker komt via de lichtkoepels boven de school binnen, dus die zijn nu extra stevig vastgemaakt. Ze hopen dat het poepen nu ophoudt.

Kijk voor meer informatie op: www.solatube.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist