Snipperdoos

Snel, eenvoudig en veilig


Hoe we gangbaar afval opruimen weten we allemaal. Willen we vertrouwelijk afval snel en eenvoudig (laten) vernietigen, dan wordt het echter lastiger. In de grijze rolcontainer of een vuilniszak deponeren is geen optie, en een papiervernietiger ook lang niet altijd. Met de nieuwe snelle en veilige dienst ‘De Snipperdoos’ behoren deze problemen tot het verleden. Met een paar muisklikken regel je wanneer jij dat wilt - desnoods vanuit je luie stoel - de vernietiging van je kostbare gegevens.

 

 

Spraakmakende verhalen
Wie kent de verhalen niet? Een Officier van Justitie die zijn computer met uiterst gevoelige informatie op straat zette. Of de strikt vertrouwelijke dossiers van de rijksrecherche die zomaar voor het oprapen lagen en in een park in Almere werden gevonden. Of een bekend Brabants ziekenhuis dat medische dossiers bij het grof vuil zette. Verhalen die maatschappelijk gezien veel stof deden opwaaien.De vernietiging van vertrouwelijk afval is iets waar we - privé of zakelijk - allemaal wel eens mee te maken hebben. Bankafschriften, archiefpapier, financiële of personeelsadministratie, cd’s en diskettes, USB-sticks, computers, laptops, mobiele telefoons… allemaal spullen die niet in handen van derden mogen vallen. Er zou eigenlijk een gemakkelijke en snelle methode moeten zijn om vertrouwelijk afval te vernietigen.


  

 

Vernietigingscertificaat
‘De Snipperdoos’ biedt de oplossing voor het bovengenoemde probleem. Een wel heel gemakkelijke service om voortaan snel, veilig en betrouwbaar afval te laten vernietigen. Wanneer jij dat wilt, 24 uur per dag en zeven dagen per week, en zo vanuit je luie stoel en zonder je handen vies te maken! Het principe is heel simpel. Verpak je vertrouwelijke spullen in een doos. Meld op www.snipperdoos.nl welk vertrouwelijk materiaal je op wilt laten halen. Gebeurt dit voor 14.00 uur dan wordt de doos nog dezelfde dag bij je thuis of op de zaak opgehaald. Via Track & Trace kun je de zending vervolgens eenvoudig volgen achter je pc. Na vernietiging van de spullen ontvang je per e-mail een vernietigingscertificaat met daarop vermeld welk type gegevens wanneer zijn vernietigd. Wat bijvoorbeeld belangrijk is bij het vernietigen van gegevens die onder de wet bescherming persoonsgegevens vallen. Sneller en gemakkelijker kan niet! En al vanaf € 35,- per doos.

 

Betrouwbaar
De Snipperdoos is een initiatief van De Graaf Security. Met een zeer ruime ervaring en het hoogste in de branche verkrijgbare CA+ certificaat is De Graaf Security op het gebied van archief- en datavernietiging een betrouwbare adviseur. Met veiligheid, discretie en milieuvriendelijkheid hoog in het vaadel dus een partij waarbij de vernietiging van vertrouwelijke gegevens in goede handen is.

Kijk voor meer informatie op: www.snipperdoos.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist