Smook beveiliging

Toch inbraak? Geld terug!

Met de gewaagde garantie ‘Toch inbraak? Geld terug!’ heeft Smook een primeur in de beveiliging van woonhuizen. Niet eerder durfde een leverancier van beveiligingsproducten of -diensten het aan om zijn klanten de absolute werking van zijn product te garanderen. Smook gelooft in de afschrikwekkende werking die van het gebruik van de Smook-mistgeneratoren uitgaat en heeft daarom het lef deze garantie af te geven. Wie ondanks het gebruik van een Smook-mistgenerator slachtoffer wordt van inbraak ontvangt, met behoud van het systeem, de dagwaarde retour.

Smook en DNA-spray
Smook is sinds 1 februari de Nederlandse importeur van SmokeCloak mistgeneratoren, de grondlegger van het gebruik van mistgeneratoren in de beveiligingsbranche. Het bedrijf biedt daarmee een nieuw kwalitatief alternatief op de markt. Smook is een zusterbedrijf van SDNA Forensic Marking. Deze firma heeft de afgelopen jaren nationale bekendheid gekregen met de introductie van forensische markeringstechnieken op basis van synthetisch DNA, als DNA-spray en DNA-markering. Moederbedrijf Rhine Group levert met de introductie van Smook een uniek ‘dag-nacht-concept’ voor de beveiligingsbranche. Smook beschermt ’s nachts tegen inbraken, SDNA overdag tegen overvallen.

Als aanbieder van een breed scala aan innovatieve toepassingen op het gebied van criminaliteitspreventie zag Rhine Group de vraag naar mistgeneratoren stijgen. Met Smook kan het bedrijf de huidige en nieuwe klanten nu het grootste assortiment uit de branche leveren. Smook heeft maar liefst 4 verschillende mistgeneratoren in het assortiment voor het beveiligen van zowel kleine kamers, zeer grote ruimtes en alles daartussen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beveiliging?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist