Mistbeveiliging

Stopt inbraak binnen seconden

Mistbeveiliging beschermt uw woning, winkel of bedrijfspand tegen inbraken. Een mistgenerator vult een ruimte binnen enkele seconden met dichte mist. Uw eigendommen worden onzichtbaar en hierdoor moeilijk te stelen.

Inbraken duren kort
Een inbraak duurt meestal maar tussen de twee en acht minuten. Met behulp van een mistgenerator van Smook kunt u er echter voor zorgen dat inbrekers al na 30 seconden, zonder buit, buiten staan. Zodra de mistgenerator zijn werk heeft gedaan zijn al uw bezittingen onzichtbaar en daarmee moeilijk bereikbaar voor de inbreker.

Smooksensor
Uw eigendommen blijven langere tijd onzichtbaar. Elke Smook-mistgenerator wordt namelijk standaard geleverd met een Smooksensor. Deze meet, na activatie van de mistgenerator, voortdurend of de mist in de ruimte nog dicht genoeg is. Is dit niet het geval dan spuit de generator extra mist de ruimte in. Wachten tot de mist is weggetrokken, is voor een inbreker dus zinloos en riskant. De sensor zorgt er ook voor dat u met minder mistgeneratoren een grotere ruimte kunt beschermen. Er is geen risico dat het te beschermen object snel zonder mist komt te staan, ook niet in een grotere ruimte.

Geloofwaardige afschrikking
Net als u willen wij het liefst dat er helemaal niet wordt ingebroken. Om inbraken te voorkomen krijgt u daarom bij uw Smook-mistgenerator een set raamstickers en een bord geleverd. Door deze op uw ramen te plakken wijst u inbrekers op het gebruik van mistbeveiliging. U brengt ze op de hoogte van het extra risico dat ze lopen. De kans is immers groot dat zij uw pand zonder buit zullen verlaten. Dit principe van geloofwaardige afschrikking maakt de kans op inbraak minimaal.

Succesvol
Mistbeveiliging is een succesvol preventief middel en het voorkomt daarnaast schade als er onverhoopt toch wordt ingebroken. Mistbeveiliging wordt in Nederland binnen verschillende branches zoals tankstations, juweliers en non-food retail al succesvol als preventiemiddel tegen inbraak en diefstal ingezet.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist