LIFE SAFETY PRODUCTS

Fixxeo blusdeken

Lekker kokkerellen, glaasje wijn erbij en dan ineens de vlam in de pan. Niet weten wat te doen en de lekkende vlammen bereiken al de keukenkastjes. Een ongeluk zit in een klein hoekje, net als levensbedreigende brandwonden. Fixxeo zorgt voor een veilig gevoel, de branddeken voor leken smoort elke beginnende brand in no time.

Fixxeo is nieuws op gebied van brandpreventie. Smoor de brand voordat ze goed en wel begint, luidt het devies. De Fixxeo Fireblanket lijkt ietwat op een reddingsboei en is dit ook. Niet voor in water, maar toch zeker tegen vuur. De ‘boei' wordt opgehangen op een plek waar deze goed zichtbaar en bereikbaar is. Slaat de vlam in de pan, dan is een lichte ruk aan de twee handgrepen genoeg om de deken van
1,10 m bij 1,30 m gebruiksklaar te hebben. Geen gezoek tussen de schappen, geen gedoe met uitvouwen; in één greep is deze blusdeken klaar voor gebruik. Door hem over het vuur te leggen krijgt het brandje geen zuurstof en wordt het in de kiem gesmoord.

Karin van Beurden heeft de totale verantwoordelijkheid over het ontwerp. "Een blusdeken moet mooi zijn, mensen moeten zich er niet voor schamen. De rode achtergrond en witte letters vallen op. Daarom, maar ook dankzij het snelle en handige gebruik, is Fixxeo goedgekeurd door de brandweer. Een goed ontwerp moet functioneel zijn. De handgrepen zijn het uitgangspunt geweest, die vallen het meest op. Je ziet meteen hoe de deken werkt, dat is in geval van nood superbelangrijk."

Uit onderzoeken blijkt dat de Fixxeo veiliger en sneller blust dan andere dekens. Het prijswinnende gebruiksvriendelijke uittreksysteem en de handgrepen, zorgen ervoor dat de brand niet onder de deken door op de handen slaat. De blusdeken is bekroond met de Erkenning Goed Industrieel Design Award.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist