Invited Smart Lock

Slim voordeurslot van Nederlandse bodem

Invited Smart Lock introduceert een slim voordeurslot. Het opent deuren met een afstandsbediening en dus zónder sleutel. Net als bij een auto is deze oplossing gericht op gemak voor gebruikers. “Consumenten gaan heel wat keren per week de voordeur in en uit. Soms met handen vol boodschappen, een maxi-cosy of ’s avonds in het donker na een gezellig familiebezoek. Dit slot maakt een einde aan zoeken naar een sleutel, met de afstandsbediening open je de deur en loop je direct door naar binnen”, aldus René de Beer, directeur Invited.


Om het comfort nog verder te verhogen, heeft het Invited-slot een aantal slimme features. In de nachtstand sluit de deur automatisch af, waardoor hij altijd afgesloten is als consumenten van huis zijn. Een ander opvallend kenmerk is de klopstand, waarmee de deur te openen is door drie keer te kloppen. Dankzij deze optie hoeft de woningeigenaar niet steeds naar de voordeur te lopen, maar kunnen buitenspelende kinderen en de verjaardagsgasten gemakkelijk naar binnen.

The Internet of things
Slimme sloten zoals Invited passen naadloos binnen de ontwikkeling van ‘the Internet of things’, waarbij producten gekoppeld worden aan het internet. Invited werkt in principe standalone, maar kan ook gekoppeld worden aan allerlei home automation systems of domotica-oplossingen. In dat geval is het slot te openen met gekoppelde smartphones of tablets.

Universeel slot
Invited werkt op batterijen en past op iedere deur met een Europrofiel-cilinder of driepuntssluiting. Dat betekent dat het slot op bijna iedere voordeur in Nederland toepasbaar is. Ook qua design is er goed nagedacht over Invited: “In tegenstelling tot veel anderen slimme sloten hang je met Invited geen los slot aan je binnenschild, maar vervang je dit compleet door een geïntegreerd beslag. Hierdoor is het slot naast handig ook nog stijlvol”, aldus René de Beer. De installatie van een Invited-slot is eenvoudig zelf te doen: binnen tien minuten is het gemonteerd en werkend. Is er ondersteuning nodig? De Beer: “Omdat het slot in eigen land wordt geproduceerd, kunnen consumenten snel en eenvoudig contact met ons opnemen.”

SKG en Politiekeurmerk
Het slimme slot kwam tot stand na diverse jaren van ontwikkelen en testen. Invited is de enige smartlock in de markt die een SKG-certificaat heeft voor zowel het slot als de cilinder. SKG is de certificatie-instelling voor de bouw- en vastgoedsector. Daarnaast heeft het slot het Politiekeurmerk Veilig Wonen. René de Beer: “Invited heeft zich dankzij deze keurmerken bewezen als hoogwaardig en veilig Smart Lock-systeem.”

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist