Honeywell Performance® IP-camera's

Meer Performance voor uw geld

Met de nieuwe Honeywell Performance IP-serie profiteert u van een superieure gebruikerservaring, eenvoudige installatie en video-integratie met andere systemen.

De hoge kwaliteit van deze portfolio-uitbreiding zorgt voor een aantrekkelijk geprijsd en betrouwbaar systeem van producten met de sterke merknaam Honeywell. Met de Performance IP-serie bespaart u tijd en minimaliseert zodoende uw installatie- en onderhoudskosten.

Het Performance IP-systeem is daarbij in te richten als een stand-alone toepassing.

Superieur in gebruik: Nieuw vereenvoudigd GUI-ontwerp bespaart tijd en geld. U bespaart uren aan installatie, onderhoud en training.
Gemakkelijk te integreren met andere systemen: Met de volledige line-up is er voor iedere behoefte een passende IP-camera.
Hoge beeldkwaliteit: MFZ (Motorized Focus/Zoom) zorgt bij zoomen automatisch voor kraakheldere beelden met hoge resolutie tot in de laatste pixel.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist