BTicino Classe 300 binnenposten

Design en esthetiek met veel gebruiksmogelijkheden

BTicino presenteert nieuwe binnenposten die opvallen door hun discretie. De binnenposten zijn handsfree, hebben een 7” LCD touchscreen en het profiel meet slechts 22,5 mm. Ook de uitgebreide gebruiksmogelijkheden zijn een pluspunt te noemen. Via een intuïtief menu zijn deze binnenpost eenvoudig bedienbaar. Gebruikers vinden gemakkelijk hun weg door alle geïntegreerde functies. Vier basisfuncties zijn ingesteld - als een soort sneltoets - zonder dat je de menu’s moet doorlopen. Zo hoeft de gebruiker, bijvoorbeeld voor het openen van de deur, niet in het menu van het touchscreen gaan. Ook voor mensen met een handicap zijn de posten gemakkelijk bedienbaar.

De binnenposten Classe 300 zijn leverbaar in wit en antraciet, als opbouwversie, voor montage aan de muur of als tafelmodel. Daarnaast is er een wit toestel met geheugenfunctie voor het registreren van de oproepen. Bovendien bestaan er ook kitversies, inclusief binnen-, buitenpost en voeding. De binnenposten van Classe 300 werken perfect op het 2-draadssysteem van BTicino. Oudere binnenposten met hoorn kunnen hiermee moeiteloos worden vervangen.

Legrand Nederland is wereldwijd specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Legrand richt zich in Nederland met de A-merken Legrand en BTicino op de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouw en industrie. Zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouwautomatisering. Alle systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig, veilig en snel te monteren. Legrand Nederland streeft een leidende positie na als totaalleverancier binnen gebouwgebonden elektrotechnische en digitale systemen.

Kijk voor meer informatie op www.bticino.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist