Veilig met licht van In-lite

Preventieve maatregelen

Veilig met licht
Zie jij je tuin ’s avonds ook niet meer nu het vroeg donker is? Bedenk dan dat je woning hierdoor gevoeliger is voor inbraak. Uit onderzoek blijkt dat inbrekers het liefst werken in het donker. Zo stijgt het aantal woninginbraken ieder jaar vanaf oktober (wanneer het eerder donker is) en zijn inbrekers tijdens de herfst- en wintermaanden actiever in de avond.


Preventieve maatregelen
Je kunt zelf een aantal maatregelen nemen om de kans op inbraak te verkleinen. Zet bijvoorbeeld geen ladders, containers of andere hulpmiddelen bij je woning die naar binnen klimmen gemakkelijk maken. Zorg daarnaast ook voor voldoende buitenverlichting, hiermee schrik je ongenode gasten af.


Startset buitenverlichting
LED verlichting op basis van 12 volt laagspanning is veilig en energiezuinig. Leverancier in-lite biedt je drie startsets die je in een handomdraai kunt aanleggen. Alle sets bevatten een transformator en kabel. Daarnaast heb je de keuze uit 2 staande lampen, wandlampen of spots.

De lampen zijn uitgevoerd in donkergrijs, hebben een stoer robuust ontwerp en passen in ieder tuinontwerp. Zo creëer je eenvoudig een veiligere woonomgeving én een sfeervol verlichte tuin!

Kijk voor meer informatie op veiligmetlicht.in-lite.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist