Modular tuinverlichting

Lowie en Lowieze

Lowie en Lowieze zijn de adellijke leden van een bijzonder veelzijdige buitenfamilie. Wie in de opera graag zijn verrekijker bovenhaalt om alles goed in de gaten te kunnen houden, kiest in zijn tuin met plezier voor de adellijke Lowie en zijn zus Lowieze, die als lichtverrekijkers van jouw tuin een theaterschouwspel maken.

Lowie en Lowieze zijn schoolvoorbeelden van hoe vorm en functie hand in hand kunnen gaan. De basisvorm bestaat uit een cilinder. De twee lichthuizen – eveneens cilinders – aan beide kanten van het lichaam draaien volledig rond hun as en functioneren op die manier als up- maar ook als downlighter. Je kunt bovendien de twee lichthuizen los van elkaar bewegen, waardoor één armatuur twee plekken tegelijk uitlicht. Lowie en Lowieze zijn ook beschikbaar in eenlampsversie, waarbij zich maar één lichthuis op de cilinder bevindt.

Lowie is de kleine broer van Lowieze. Met zijn 150 mm is hij ideaal om te monteren op je gevel als wandverlichting. Maar ook op de grond is hij van nut; je plaatst hem wel het best op plekken waar weinig of lage begroeiing is.

Lowieze, beschikbaar met een hoogte van 350 of een royale 600 mm, torent graag boven de rest uit. Ze is perfect geschikt om duistere wegen te verlichten of een dramatische boom of parmantige struik in de kijker te zetten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist