Luceplan tuinverlichting

Ecran In & Out

De Italiaanse verlichtingsspecialist Luceplan heeft tal van klassiekers in haar armaturencollectie. Ook aan de buitenmuur, in de tuin, op het terras en de veranda is er vraag naar strakke en moderne verlichting. Met de Ecran In & Out biedt Luceplan hier een verrassende oplossing. De armatuur heeft een geïntegreerde diffuser die een prachtig, subtiel licht afgeeft en zo doet deze lamp precies waarvoor hij gemaakt is ‘verlichten’.

Speciaal voor outdoor is de Ecran Out vervaardigd uit waterdicht materiaal (IP55) dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. De lamp is uitgerust met een LED lichtbron. Bij de opalen versie schijnt het licht behalve door voorzijde ook door gehele behuizing. Bij white, green en sand is de behuizing in desbetreffende kleur afgewerkt en enkel aan voorzijde licht doorlatend.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist