In-Lite tuinverlichting

Licht in het duister!

Wist je dat inbrekers het actiefst zijn in de donkere maanden van oktober tot en met maart? En dat er zelfs een duidelijke piek is tijdens de beide kerstdagen? Schrik deze ongenode gasten af met een goed verlichte woonomgeving. Niet alleen veilig, maar ook enorm sfeervol. Kies voor 12 volt LED verlichting, deze is energiezuinig en gemakkelijk zelf aan te leggen!

Met goede buitenverlichting overzie je de directe omgeving van je huis en dat geeft een veilig gevoel. Daarnaast geniet je het hele jaar door van je tuin, of je nu binnen of buiten bent. Maar licht is natuurlijk ook functioneel. Het maakt dat je de auto naar de juiste oprit stuurt, het pad naar de voordeur ziet en het sleutelgat kunt vinden. Met de juiste tuinverlichting geniet je dus nog meer van je tuin of terras.

Buitenverlichting op basis van 12 volt kun je zelf installeren. in-lite biedt je een ruime keuze aan energiezuinige LED armaturen die je eenvoudig aansluit op een laagspanningskabel die gekoppeld is aan een transformator. Prettig is dat je de verlichting later ook nog makkelijk kunt verplaatsen of uitbreiden en dat je deze automatisch aan en uit kunt laten gaan. Wil je snel en voordelig licht in je tuin? Dit najaar is er een speciale in-lite startset verkrijgbaar met een transformator, kabel en 2 LED buitenspots.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist