Gacoli sfeervolle tuinverlichting

Checkmate

 

Sfeerverlichting voor buiten wordt de absolute buitentrend van dit jaar.! Door je gevel, tuinpad, terras, of veranda sfeervol te verlichten, creëer jede ultieme, warme en gastvrije sfeer in jouw tuin. Met de witte design buitenlampen van Gacoli gaat dit heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar een goede plek uit te zoeken. Montage en het gebruik van snoeren zijn namelijk verleden tijd! Door de maat van de nieuwe Checkmate ziet ook de tuintafel er binnen een handomdraai gezellig uit.

Wit is groen
Aan de binnenkant van de witte lampenkamp van de Checkmate zit de zogenaamde EMU (Energy Management Unit) verscholen. Deze vangt daglicht op en zet dit om in energiezuinige, warm witte ledverlichting. De zon doet dus al het werk. Dat is gunstig voor de energierekening en beter voor het milieu. Summer sunshine!

Tuinlamp to go
Omdat de Checkmate zijn energie uit daglicht haalt, is hij snoerloos en verplaatsbaar. Je hoeft dus niet de hele tuin om te spitten om bedrading aan te leggen. Handig bij verhuizingen of een wispelturig karakter: “Kan de lamp toch nog tien centimeter naar links, schat…?”

No matter how long the winter, spring is sure to follow

Haal binnen naar buiten
Het oog wil ook wat. Daarom hebben de buitenlampen van Gacoli een robuust en strak design. De Checkmate heeft een platte voet van RVS en een witte lampenkap. Deze zijn weersbestendig, dus zowel in de zomer als de winter is jouw tuin perfect verlicht.

Present time!
Skip de parfumafdeling en verras je partner of (schoon)ouders dit jaar met een tuinlamp van Gacoli voor Moeder- en/of Vaderdag. Blije gezichten gegarandeerd!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist