Wil je een strakke tuin?

Hier wat leuke tips.

Is jouw tuin aan een make-over toe en houd je van een strakke en moderne inrichting? Dan kun je nooit genoeg inspiratie opdoen voordat je aan de slag gaat. In deze blog lees je diverse tips zodat ook jij een strakke stijl kan neerzetten in jouw tuin.

Een onderhoudsvriendelijke tuin
Kenmerkend voor de strakke tuin is weinig gras en veel bestrating. Dit betekent dat de tuin gemakkelijk in onderhoud is. Ideaal voor mensen zonder groene vingers. Zo zijn grind en grote tegels perfect voor een moderne tuin. Wil je toch graag groen in de tuin? Kies dan voor een strakke buxushaag of voor beplanting in borders. Het onderhoud hiervan is eenvoudig bij te houden.

Kies een strakke inrichting
Voor welke producten moet je kiezen bij een strakke tuin? Rechthoekige of vierkante tegels zijn zeker aan te raden. Deze hebben rechte lijnen en dit creëert rust in je tuin. Daarnaast past een verhoogde border perfect in een moderne tuin. Deze kun je verrijken met onderhoudsvriendelijke planten. Mag er wel wat kleur in de tuin? Kies dan voor Japanse planten, deze hebben veelal mooie gekleurde bladeren.

Modern tuinmeubilair
Het neerzetten van een strakke stijl in je tuin valt of staat bij de keus voor tuinmeubelen. Kies je voor meubelen met veel tierelantijntjes, dan kan het resultaat minder krachtig zijn. Modern tuinmeubilair heeft juist een recht lijnenspel in zowel het meubel als de kussens. Een populair materiaal voor een strakke tuin is aluminium. Dit materiaal is onderhoudsvriendelijk en heeft een moderne uitstraling. Aluminium loungesets zijn dan ook helemaal hip!

Naast aluminium is Roest Vast Staal ook een geweldig materiaal voor de moderne tuin. De glanzende tuinmeubelen staan fantastisch op grote effen tegels. R.V.S. is duurzaam en is verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Je kunt kiezen voor R.V.S. tuinmeubelen, maar denk ook eens aan tuinaccessoires. Zoals een uitzonderlijk kunstwerk of een mooi waterornament bij een vijver. Met deze tips kun jij aan de slag om jouw eigen strakke tuin te realiseren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist