Velda vijverproducten

Een nieuwe kijk op vijverplezier

Met hoogwaardige producten zorgen we ervoor dat u plezier aan uw vijver beleeft, een vijver waarvan het water helder is, de vissen gezond zijn en de waterplanten een lust voor het oog. Met producten van Velda laat u uw vijver leven! Velda is specialist in vijverproducten en presenteert komend seizoen vernuftige nieuwe producten.Vissen kijken wordt een unieke belevenis
De vriendjes in de vijver worden steeds vaker beschouwd als sociale huisdieren, waarbij de interactie verder gaat dan een handje voer geven. Velda speelt hierop in met de drijvende transparante bol voor in de vijver. Vissen kijken wordt zo een unieke belevenis voor de vijverbezitter en zijn vrienden. De nauwkeurige observatie is ook nuttig voor het vroegtijdig ontdekken van door ziekte aangetaste vissen.

Zomeravond aan de vijverrand
Nog lang na zonsondergang genieten van de bijzondere sfeer rondom de waterpartij, wie wil dat niet! Speciaal voor vijvers introduceert Velda verlichtingsobjecten die het vijverplezier verlengen tot in de kleine uurtjes. De onderwaterverlichting bestaat uit subtiele LED-bulbs die de reflectie van de sterrenhemel nabootsen.

Een imposant verlicht eiland
Met Velda’s drijvende plantmand en/of verlichte drijvende plantmand kunt u een moeras creëren of een imposant verlicht eiland aan uw vijver toevoegen. De mand is voorzien van een tempex drijfring met LED-verlichting en kan op iedere willekeurige plek op het wateroppervlak worden geplaatst.

De verlichte drijvende plantmand maakt de vijverplanten ook ’s avonds zichtbaar en geeft ze dan een mooie warme gloed.

Ontdek de nieuwe vorm
Na het grote succes van de Trendy Ponds, is er nu een nieuwe vorm. Deze nieuwe tapse vorm geeft de Pond een strakke, stijlvolle en stoere look! De Trendy Pond is gemaakt van stevig textiel aan de buitenzijde en binnenin voorzien van vijverfolie. Ook zijn de gekleurde stoffen afgestemd op de laatste trends. De kleurrijke Trendy Ponds brengen het hele jaar door sfeer in de tuin, op het balkon of in huis. Ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar: aqua, roze, lime, grijs, paars en zwart.

Alles is mogelijk met de nieuwe (water-)plantmandNa een stressvolle dag even onthaasten bij uw eigen minivijver: wie wil dat niet! Een mini-vijver brengt rust maar ook leven in de tuin, op het terras of het balkon. Maak kennis met
de nieuwste trend van Velda: Colour Ponds in hippe kleuren. De (water-)plantmand van sterk kunststof is ideaal voor waterplanten, maar ook mooi met een terras- of kamerplant. De Colour Ponds zijn verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties, en zijn afgewerkt met een stoere bies of handige handvatten. Het nieuwe assortiment Colour Ponds staat garant voor verkoop, het hele jaar door!

Verlichte waterstraal
De Fountain Jet Set geeft een perfecte waterstraal: deze is niet alleen decoratief, maar ook fijn voor vissen. De constante watercirculatie houdt het vijverwater namelijk in beweging en rijk aan zuurstof. ’s Avonds zorgt de waterdichte LED-verlichting voor een spectaculair effect.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist