Tuintrends 2011

Ontmoeten, genieten en de natuur beleven

De natuur zien, voelen, ruiken en proeven... Dat geeft een heerlijk ontspannen gevoel. In de tuintrends voor 2011 zie je dat terug: de tuin wordt groener en natuurlijker.Stralend: alsof de zon altijd schijnt
Schuif maar aan en doe mee. De tuin is een gezellige ontmoetingsplek voor het gezin, familie en vrienden. De flexibele houten zitbank kun je in een handomdraai twee keer zo lang maken. De kinderen vinden al snel hun weg. Ze maken muziek op het zelfgemaakte flessenorgel of bakken zandtaartjes in de speelhoek (die 's avonds wordt afgedekt met puzzelstukken van kunstgras). Tussen de vrolijke bloemenborders - veel wit en geel - staat een fris witte tafel. Dat is dé plek voor gezamenlijke maaltijden en creatieve uitspattingen. Linten, hout, verf... kies maar iets uit en maak er wat moois van!

Gebiologeerd: midden in het groen
Na een hectische dag is er geen betere plek om je te ontspannen dan je eigen terras midden in het groen. De oranje designstoelen staan uitnodigend klaar. Het uitzicht op de ronde planteneilandjes, die drijven in de aangrenzende waterpartij, blijft fascineren. Prachtig dat de ronde vormen ook in de tuin terugkomen. Alles is in balans. Dat geeft rust. Laat vanavond de gasten maar komen. Zij mogen meegenieten van de groene oase, die met zorg is aangelegd. Weer of geen weer, we eten buiten in de veranda - met een groen dak natuurlijk.

Oorspronkelijk: welkom op mijn boerenerf
Tuingereedschap, potgrond, plantjes... Alles staat klaar om in de tuin aan de slag te gaan. Even met de handen in de grond en alle spanning valt van je af. Het vooruitzicht is eigenlijk al genoeg om tot rust te komen. De schommelstoel in het tuinhuisje ziet er ook aantrekkelijk uit. Even lekker zitten en genieten van de nonchalante bloemenzee waar een pad van authentieke stenen en tegels doorheen slingert. Je waant je op een boerenerf midden in de robuuste natuur. Dan valt je oog op de vuurplaats. Vanavond een vuurtje stoken?

Bron: stn. Locatie: Tuinen van Appeltern.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist