Tuintrends 2010

Groen & geborgenheid

Zin om de tuin (opnieuw) in te richten? Laat je inspireren door de nieuwste tuintrends: Exuberant Romantic Garden, Bohemian Spirit Garden en Closed Transparant Garden.De weinig florissante buitenwereld laten we voor wat die is. In de tuin creëren we onze eigen wereld. En die is mooi, groen en beschut, een heerlijke plek om je in deze onzekere tijden even in af te zonderen. De tuin wordt alsmaar groener; we willen het gevoel hebben midden in de natuur te leven. Dat voelt goed, rustgevend en gezond. De veranda - wie wil die niet in de achtertuin - maakt het mogelijk om vaker en langer van de groene buitenruimte te genieten.

Als gevolg van het toenemende natuurbewustzijn zijn duurzame producten, vaak van gerecyclede materialen, in opkomst. We kiezen voor eerlijk, authentiek en natuurlijk. Maar geen tuin is hetzelfde. Het is helemaal van nu om er een eigen draai aan te geven: door creatief om te gaan met materialen of zelf iets toe te voegen. Met als eindresultaat: een mooie, comfortabele tuin die helemaal bij je past!

Voor elk tuintype een tuin
Al deze invloeden, ideeën en uitgangspunten zijn verwerkt in drie voorbeeldtuinen, die live te zien zijn in De Tuinen van Appeltern. In elke tuin staat een ander type tuinbezitter centraal, waardoor ze elk een andere uitstraling hebben.

De Exuberant Romantic Garden is de tuin voor de zogenoemde blauwgroene tuintypes, die dol zijn op tuinieren. Zij zijn trots op hun tuin die traditie en klasse uitstraalt. De Bohemian Spirit Garden is een tuin voor gele tuintypes. Zij zien hun tuin vooral als een gezellige leefruimte; tuinieren moet niet te ingewikkeld zijn. De Closed Transparent Garden is de tuin voor blauwe tuintypes. Zij houden van design en laten de tuin vaak ontwerpen en aanleggen.

De stijltrends zijn ontwikkeld door Stichting Tuinpromotie Nederland in samenwerking met Bureau Nijman + van Haaster. 

De op wonenwonen.nl getoonde hoveniers mogen allen het kwaliteitslogo 5-sterren specialist voeren omdat zij garrant staan voor:

 

* Goed advies * Vakmanschap * Kwaliteit

                 * Service * Garantie

 

Dit kunt u alleen verwachten van een 5-sterren-specialist.

Als u aan deze specialisten vertelt dat u doorverwezen bent via WonenWonen.nl, staan ze direct voor u klaar!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist