YOI OUTDOOR FURNITURE

Collectie 2021

Na een succesvolle introductie is de collectie uitgebreid met schitterende producten met veel diversiteit en absolute eyecatchers. De tweede stap is gezet en de collectie heeft nog meer glans gekregen.

Dat is de juiste typering voor de collectie van YOI outdoor furniture 2021! Deze indrukwekkende collectie van Nederlandse bodem is ontworpen met de achterliggende gedachte, dat relaxen niet alleen goed moet zijn, maar ook mooi. Het zijn stuk voor stuk Europese ontwerpen met een vleugje Oosterse mystiek, met Japan als inspiratiebron. Zoals geschreven staat YOI voor ‘goed’, maar ook goed vertoeven, een beetje Zen met comfortabele en zacht aanvoelende bekleding.

‘Powered by Borek’ geeft het merk Brabantse roots maar YOI heeft Internationale allure en potentie.

Gestart met 12, is de collectie nu ruim verdubbeld en telt maar liefs 25 series! Noviteiten zoals onder andere full teak tafels, Sunbrella stoffen, series met Quick dry foam, nieuwe kleuren en modellen in rope en HPL tafels.

YASASHII
Yasashii betekent gemakkelijk en dat is precies wat deze loungeserie is. Een uitgebalanceerde combinatie van teak, aluminium en comfortabele all weather kussens zijn samengebracht.

ZEN
Zen, deze teakhouten tafel met verfijnd onderstel reflecteert de balans tussen werk en vrije tijd. Deze expressie komt voort uit de symmetrie van het onderstel met de ruimte tussen de poten. Ideaal te combineren met bijvoorbeeld de Ishi stoelen. 

TAIYO
Taiyo betekent zon. Deze loungeserie is uiterst comfortabel vanwege de hoge rug met ronde verticale afwerking. Een combinatie van aluminium spijlen, teak en kussens in chique beige (Flax) en dat in combinatie met de in het oog springende lage tafels, geeft deze set extra cachet.

TEEBURU
Teeburu betekent tafel. Deze serie heeft een krasvrij HPL blad met aluminium onderstel. Verkrijgbaar in de kleuren Travertin en Concrete. Deze tafel gecombineerd met de Youkou stoel, voorzien van Sunbrella bekleding en waterdoorlatende vulling, is een aanwinst voor ieder terras. Deze stoel is verkrijgbaar in 3 combinaties, zwart met grijs, groen of beige.

 

YOI tuinmeubelen zijn stuk voor stuk aantrekkelijk geprijsd en hebben een subliem zitcomfort. De complete YOI collectie is bij geselecteerde dealers te bewonderen vanaf het voorjaar 2021.

‘Inspired by Relaxation’

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist