Verlicht meubilair

voor tuin en terras

Met de zomer voor de deur is het weer tijd om uw terras en tuin mooi aan te kleden, om optimaal te genieten van de warme zomerdagen. Verlichtmeubilair.nl biedt een originele collectie aan designproducten om uw binnen- en buitenruimte een sfeervolle look te geven. Het assortiment variëert van verlichte bloempotten en staande lampen tot tafels, barren en lounge meubilair met verlichting. Zoals bijvoorbeeld de Atesta XL Light. Een plantenbak, tafel en drankkoeler, dit designproduct is het allemaal!

Op Verlichtmeubilair.nl vindt u producten die ontworpen zijn door bekende Europese designers voor vooraanstaande designmerken als Serralunga, Slide Design, Vondom en Moree. Diverse ontwerpen zijn alleen bij Verlichtmeubilair.nl verkrijgbaar. Met deze producten geeft u een speciale sfeer aan uw tuin, terras, kantoor of restaurant. U kunt de meeste producten zowel binnen als buiten gebruiken. Ze zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal en geschikt voor langdurig gebruik. Hierdoor zijn de producten geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik.

Plantenbakken en meubilair met verlichting
Met verlichte bloempotten creëert u een speciale sfeer door de verlichting. De bijzondere design plantenbakken kunt u ook zonder planten als decoratie in de kamer of in de tuin gebruiken. En met de hoge, rechte modellen kunt u een afscheidingswand op bijvoorbeeld uw terras creëeren.  Om een speciaal zitgedeelte op uw terras te maken, kunt u kiezen voor verlichte tafels. Het assortiment van Verlichtmeubilair.nl bestaat uit zowel lage loungetafels als hoge statafels. Ze vormen zeker een stralend middelpunt. Combineer een tafel met een verlicht zitelement voor een compleet geheel. Kies voor de bekende Engelse Chester stoel in een nieuw jasje van Serralunga, een sofa van PlusT of ligbedden van Vondom. En de Quadrat poef met licht maakt deel uit van een collectie die bestaat uit onder andere tafels en ligbedden.Design lampen en decoratieve objecten
Bij Verlichtmeubilair.nl vindt u geen traditionele lampen, maar wel originele en spectaculaire designs. Zo zijn er hanglampen in allerlei bijzondere vormen van de merken Slide en Dark. Maar ook het aanbod staande lampenis groot.  Slide heeft de Pivot lamp die in verschillende uitvoeringen komt. Of u nu een ronde bol of een lampenkamp met oosterse versiering zoekt, Slide biedt het allemaal. Metalarte komt met de klassieke stalamp in een vernieuwd jasje en Vondom heeft bijvoorbeeld de stalamp Vases waarbij het design is afgeleid van een geslepen diamant. Voor lampen in bijzondere vormen als levensgrote tulpen bent u bij Verlichtmeubilair.nl ook aan het juiste adres. Naast lampen kunt u kiezen uit een ruim assortiment verlichte bollen, kubussen en decoratieve objecten. Sommige producten zijn waterdicht en kunt u zelfs in uw zwembad gebruiken.

Verlichte barren
Speciaal voor evenementen, restaurants, bars, tuinfeesten en diverse andere gelegenheden biedt Verlichtmeubilair.nl een uitgebreid assortiment aan verlichte barmeubels.  Of u nu op zoek bent naar een langwerpige bar met een toonbank en een werkgedeelte, een volledig ronde bar of een bar met ronde hoeken, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De exclusieve ontwerpen van bijvoorbeeld Vondom en Slide kunnen aangepast worden aan uw behoeften. Daarnaast vindt u op de website een handig overzicht met daarin de voornaamste eigenschappen van diverse barmodulen. Zo wordt het nog eenvoudiger om de juiste bar te selecteren.

 

Voor de barren, en de meeste andere verlichte producten, kunt u kiezen uit verschillende soorten energiebesparende verlichting. De meeste modellen werken met spaarlampen. Daarnaast kunt u bij bepaalde producten ook kiezen voor LED-verlichting. Bij deze vorm van verlichting kunt u de kleur aanpassen aan de sfeer. En tot slot zijn er oplaadbare modellen met LED-verlichting die u zonder snooer kunt gebruiken.

 

Voor meer informatie over de producten en de verschillende soorten verlichting neemt u een kijkje op www.verlichtmeubilair.nl.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.verlichtmeubilair.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist