Sunbrella buitenmeubilair

stofcollecties Renaissance en Terry

De look & feel van vroeger met de kwaliteit van vandaag. Dat was het doel bij het ontwerpen van de nieuwe collecties van Sunbrella®. Ze hebben een vintage uitstraling, die je buitenmeubilair in no-time in een nieuw jasje hijst. Sunbrella® lanceert deze zomer twee nieuwe stofcollecties: Renaissance en Terry.

De eerste, Sunbrella® Renaissance, bevat tot 50 procent gerecyclede acrylvezels. De vintage revisited sfeer die deze lijn uitstraalt, zorgt voor een aangename en sfeervolle buitenomgeving. Speciaal voor de nautische wereld introduceert Sunbrella® de collectie Terry. Deze lijn biedt hoge kwaliteit badstof en zorgt ervoor dat leder of (kunst)leren kussens beschermd worden tegen de invloed van de zon.

Sunbrella® Renaissance
Sunbrella® gebruikt voor het eerst gerecyclede vezels in een collectie. De gerecyclede vezels worden vermengd met nieuwe Sunbrella®-vezels om tot het eindproduct te komen. De collectie laat zich makkelijk combineren en bestaat uit drie versies: Heritage (effen kleuren), Parker (streepmotieven) en Sax (visgraatmotieven). Samen bieden deze versies zestien kleurvarianten.

Sunbrella® Terry
De zon is extra sterk op het water. Kunstleren kussens kunnen daar slecht tegen, waardoor veel vaarliefhebbers een katoenen sloop gebruiken als bescherming tegen de warmte. In tegenstelling tot stoffen op basis van katoen – die maar moeilijk de impact van uv-stralen en de wasmachine weerstaan – garandeert de nieuwe badstof Sunbrella® Terry kleurvastheid en uv-weerstand. Dankzij het in de massa geverfde acryl, zijn de stoffen goed bestand tegen schimmel en de andere risico’s op zee (vooral zout).

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist