Plantagie Outdoor

de aan het buitenleven

Plantagie Outdoor is een ode aan het buitenleven. Samenkomen, eten, borrelen, verhalen uitwisselen of juist tot rust komen met een boek...

Met onze buitenmeubelen doet u dit onder de zon of sterren, in de frisse lucht maar met het comfort van binnen. Helemaal in uw eigen stijl, want u heeft de keus uit een breed kleurenpalet voor zowel de stoffen als lakkleuren (zoals u van ons gewend ben).

Ook op het gebied van design hebben we geen concessies gedaan: onze productontwikkelaars hebben zo lang gedacht, getekend en geëxperimenteerd als nodig was, om onze meest geliefde ontwerpen tot in detail weatherproof te maken.

De lancering van deze collectie is al even ongewoon als haar uitstraling: met een livestream presenteerden we Plantagie Outdoor.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist