PalmCollect Tuinmeubelen

Terug van weg geweest

PalmCollect tuinmeubelen en kussens zijn een begrip. Het merk bestaat al zo’n 30 jaar. Uiteraard is PalmCollect met zijn tijd meegegaan, de vraag van de klant is enorm veranderd.
De hedendaagse collectie bestaat uit prachtige, met de hand, gevlochten meubelen van hoogwaardig kunststof gecombineerd met zeer comfortabele kussens. De meubelen en kussens zijn bestand tegen het wisselende klimaat van ons land.Neem gerust een kijkje op de website van Palm Collect voor de huidige collectie en een overzicht van de verkooppunten in Nederland. Uiteraard zijn wij ook nog op zoek naar meerdere verkooppunten in Nederland en België. Bent u wederverkoper van tuinmeubelen en heeft u interesse in PalmCollect meubelen en kussens neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist