Outdoor Living

Met de loungebedden van Dutch Rivièra

Het begrip outdoor living is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Steeds vaker verlangt men van een tuin namelijk minstens hetzelfde als van het interieur van een huis. Een tuin hoort een oase van rust te zijn, een plek waar na een drukke werkdag wonen en luxe samenkomen en waar gezelligheid en ontspanning centraal staan. De luxe loungebedden van Dutch Rivièra zijn hier een prima onderdeel van. Ze creëren rust en sfeer en geven uw terras absoluut een luxe uitstraling. De exclusieve bedden zijn perfect om van uw rust te genieten. Lekker onder de overkapping, in de zon op het terras of aan het zwembad.

De loungebedden zijn een puur top kwaliteit Nederlands product. Alles wordt op maat gemaakt en rechtstreeks vanuit de eigen werkplaats aan de consument geleverd. U heeft de keuze uit tal van kleuren en materialen voor de bekleding en de styling. De luxe bedden worden geleverd op een hoogwaardig RVS onderstel of een houten frame met een bijpassende beschermhoes.

De loungebedden zijn leverbaar in zowel de 1- persoons als een 2-persoons uitvoering
De meest gangbare maten zijn:
90 x 200 x 45 cm
140 x 200 x 45 cm
160 x 200 x 45 cm

 

...........................................................................................
Daarnaast hebben we nog de XL Loungebedden.
200 x 200 x 55 cm
240 x 240 x 55 cm
...........................................................................................

Als praktische aanvulling hebben we nog diverse hockers / sidetables in het assortiment.
45 x 45 cm 60 x 60 cm 80 x 80 cm

Nieuw in de collectie voor 2019 zijn de RVS fauteuils en banken welke qua design ook perfect bij de luxe loungebedden passen. Naast de luxe loungebedden voert Dutch Rivièra ook een prachtige lijn luxe modulaire loungebanken en fauteuils. De modellen worden standaard gemaakt in modules van 80 cm.

Door de constructie en het gebruik van de multifunctionele hockers kunt u hiermee meerdere opstellingen creëren, passend bij uw beschikbare ruimte. De kracht ligt in de zeer concurrerende prijs en zeer snelle levering omdat de modellen rechtstreeks vanuit de eigen werkplaats geleverd worden. Geen dure showroom, maar een mooi exclusief product tegen een aantrekkelijke prijs.

https://lounge-bank.nl/ 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist