One to sit buitenmeubelen

The original

Deze duurzame buitenmeubelen staan garant voor jarenlang zitcomfort en geven extra cachet aan het buitenleven. De strakke vormgeving is modern en nodigt uit om lekker te gaan zitten, liggen of aan te schuiven aan een van de tafels. Eenmaal plaatsgenomen komen de ergonomisch kwaliteiten echt naar voren.De collectie valt op door haar basismateriaal en bestaat uit de volgende producten: stoel, bank, hocker, pouf, salontafel, eettafel, bartafel en ligbed. De meubels kunnen allen met elkaar worden gecombineerd maar ook solo komen zij bijzonder goed tot hun recht. Dit kan zijn in de serre, in de tuin op het terras en bij het zwembad maar ook in kantoren of keukens geven de meubelen een bijzondere, moderne of juist warme uitstraling

De meubelen zijn met de hand vervaardigd uit composieten, voorzien van teakhouten en RVS elementen. Uitsluitend hoogwaardige materialen die garant staan voor kwaliteit en minimaal onderhoud. De meubels zijn zonder meerprijs leverbaar in iedere gewenste RAL kleur. Tevens zijn ze verkrijgbaar in een natural variant waarbij het product een brons, koper of "verroest" uiterlijk heeft. De duurzame meubelen zijn volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd.

One to Sit kan inspelen op individuele wensen, zo behoort bijvoorbeeld het aanbrengen van een logo of naamschild tot de mogelijkheden. Verder levert One to Site een speciaal reinigingsmiddel onder de naam One to Wash. Voor wie extra zuinig op zijn spullen wil zijn, ontwikkelde men onder de naam One to Cover een beschermhoes voor tafel en/of stoel. Voor meer comfort zijn er diverse stofferingen met de stoffen van Sunbrella in diverse kleuren en kwaliteiten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist