Kettler Carnaby design buitenfauteuils

Summer in the City

Het dakterras, balkon of de tuin zijn bedoeld om bij te komen van de drukte van alle dag. De Kettler Carnaby lijn maakt dit mogelijk in stijl en met maximaal comfort. De rode, zwarte en witte gevlochten design stoelen hebben een sterk aluminium frame en een comfortabele zitting.

 

Over Kettler
Trends herkennen en trends zetten. Al meer dan 60 jaar is Kettler kenmerkend voor de sport-en vrijetijdsmarkt met baanbrekende productoplossingen. Sommigen van hen hebben geschiedenis geschreven, we denken aan de lancering van 's werelds eerste aluminium fiets in 1977, de hometrainer "golf" werd ontwikkeld in de jaren tachtig en behoorde meteen tot de meest populaire fitnessapparatuur in Europa. Er zijn generaties jongeren opgegroeid met de Kettcar (die dit jaar zijn 50-jarig jubileum viert) en de eerste weersbestendige aluminium tennistafel staat nog steeds voor toekomstgerichte functionaliteit. Of het nu over fitnesstoestellen, fietsen, tuinmeubelen, gocarts of andere recreatie voertuigen gaat, het merk Kettler staat vandaag de dag synoniem voor innovatie en kwaliteit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist