JYSK tuinmeubelen

Consument massaal op zoek

Het zonnige lenteweer van de afgelopen dagen leidt tot een ware toeloop naar winkels met tuinmeubelen. Nederland is blijkbaar toe aan ‘het buitenleven’. Dat blijkt uit verkoopresultaten van JYSK. De Deense woongigant noteert de laatste dagen een stijging van 25% ten opzichte van vorige week. Opvallend is dat de consument in plaats van een complete tuinset steeds vaker kiest voor losse onderdelen en deze vervolgens gaat combineren met de al aanwezige meubelen in de tuin.Kwaliteit voor minder geld

De opkomst van ‘de woonkamer in de tuin’ zet ook dit jaar door. Meer dan ooit zijn kwalitatief hoogwaardige producten voor een lage prijs in trek. JYSK speelt in op deze trend en heeft het tuinassortiment daarom dit jaar fors uitgebreid. Dit is terug te vinden in de speciale tuinmeubelen catalogus met meer dan 300 artikelen. Een trendy loungeset hoeft niet meer te kosten dan 299,- euro en een met olie behandelde hardhouten tuinset biedt JYSK al voor zo’n 400,- euro. Barbecueën kan deze zomer ook op het strand met de tafel barbecue voor 12,99 euro. Beschikbaar in meerdere kleuren.

Onderhoud tuinmeubelen
De aanschaf van een tuinset is een investering. Iedereen wil er dan ook zo lang mogelijk van kunnen genieten. De JYSK tafels en stoelen van Fiberstone zijn volledig onderhoudsvrij en weerbestendig. De houten producten daarentegen, dienen met regelmaat te worden behandeld met olie om de invloed van zonlicht en regen tegen te gaan en kleurverandering te voorkomen.

Houd de tuinmeubelen in topconditie
JYSK heeft een aantal onderhoudstips samengesteld om de tuinmeubelen in topconditie te houden.

UV straling kan houten tuinmeubelen aantasten waardoor wind en regen het hout een grijzige uitstraling geven. Door houten meubelen 2-3 keer per jaar met olie te behandelen wordt de levensduur van de meubelen verlengd.Teak wordt onbewerkt geleverd en heeft geen oliebehandeling nodig. De robuuste uitstraling blijft behouden maar er kan ook voor worden gekozen om teak op dezelfde manier te oliën als hout.Door vocht kan er schimmel ontstaan op de houten meubelen. Om de schimmel te verwijderen moet het meubel grondig worden schoongemaakt met houtreiniger of chlooroplossing.Voor het schoonmaken van de tuinmeubelen kan ook een hogedrukreiniger worden gebruikt.Draai de bevestiging van de meubelen regelmatig opnieuw aan. De natuurlijke materialen van de tuinmeubelen zijn gevoelig voor weersomstandigheden.

Meer onderhoudstips zijn te vinden op JYSK.nl. Om de keuze van nieuw tuinmeubilair makkelijker te maken, heeft JYSK een handige materialen keuzehulp voor tuinmeubelen ontwikkeld.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist