Higold excellent outdoor meubelen

Live the excellent life

We mogen dan officieel in een crisistijd leven, maar toch zijn er ondernemers die kansen zien en tegen de stroom in durven bewegen. Zo ook Kaja Interieurs uit Rijssen. Kaja presenteert Higold excellent outdoor. Higold is een origineel outdoormerk met een vernieuwende visie op het (be)leven van een exclusieve lifestyle. Een trendsetter met een uitgebreide collectie ‘wannahave’ meubelen voor terras, tuin of serre. Oogstrelend voor zowel de professionele markt als voor thuis. Exclusieve designs, originele details, duurzame materialen, slimme oplossingen en uitstekende kwaliteit zijn de ingrediënten van de Higold collectie.Live the excellent life
De collectie biedt voldoende opties om een exclusieve terrasuitstraling te creëren en lekker lang te genieten van het buitengevoel. Een gevoel van luxe, comfort en design. Om te werken, te ontmoeten, te ontspannen of te eten & drinken. Tot de opening van de eigen Higold shop in het nieuwe experiencecenter in Zwolle is deze collectie exclusief te bewonderen en te bestellen bij Kaja Interieurs of een aantal HANOS groothandels. Kijk voor de adressen of een online blik op de collectie op www.higoldeurope.eu.

Get ready for the lounge!
Met de campagne ‘Get ready for the lounge!’ zet Higold de eerste voet aan de grond in Nederland. Vervolgens vindt een vlotte uitrol plaats en kan ook de rest van Europa exclusief genieten.

Enjoy luck. Enjoy life. Live the excellent life.
Het 50 jaar jonge Kaja kenmerkt zich door klantgerichtheid, innovatief vermogen, creativiteit en lef. Dit laatste laten ze zien door het aangaan van een exclusief partnership voor de Europese markt met het exclusieve merk Higold excellent outdoor. Krachten bundelen en het merk samen tot een succes maken. Dat is het idee.

Kijk voor meer informatie op: www.higoldeurope.eu.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist