Gloster tuinmeubelen

365-lounge

Was loungen vijf jaar geleden uitzonderlijk, dan is het nu een vaste waarde in onze tuin. Eén domper op het genieten: de kussens die je elke dag moet binnenhalen en die veel bergruimte vragen. Gloster bedacht een geniale oplossing die loungen dag in dag uit mogelijk maakt - het hele jaar door! In een goeie lounge liggen massa’s comfortabele kussens waar je heerlijk in kunt ploffen met een goed glas wijn. Alleen sta je er bij het aankopen niet bij stil dat je al die kussens keer op keer moet binnenhalen als de avond valt – om ze te beschermen tegen vochtigheid – of als er een regenbui komt opzetten. Bovendien hebben de kussens een vaste plek nodig in garage of berghok
en moet je ze van daaruit naar het terras zeulen. Elke dag, of zelfs verschillende keren per dag als er onverwachts een bui de kop opsteekt. Loungen bij een streepje zon tussen twee zomerse stortbuien door is met andere woorden niet evident. Maar daar komt nu verandering in!Genieten à la minute
Gloster slaagde er als eerste ter wereld (!) in om kussens te ontwikkelen die het hele jaar door, dag in dag uit, buiten mogen blijven. Je moet ze zelfs niet afdekken. Sneeuw, regen, zon: de comfortabele buitenkussens van Gloster zijn resistent tegen alle grillen van de natuur. Onmogelijk denk je? Fout. Dankzij de degelijke lasnaden en de backcoating van de Leisuretex® buitenlaag van het kussen wordt maximaal vermeden dat water insijpelt. De nieuwe techniek is het resultaat van jarenlang zoeken naar iets wat meer en meer mensen als een probleem zien. Want we willen hier en nu genieten, en liefst zonder al te veel inspanningen - zeker als de zonnetijd beperkt is.

Welke nieuwe mogelijkheden biedt de 365-lounge?
Waar buitenlounges tot vandaag louter geschikt waren voor zonnig weer, biedt het nieuwe, unieke kussensysteem van Gloster heel wat meer mogelijkheden. Omdat de buitenlounges Bloc, Club en Cloud – uitgerust met het unieke waterproofsysteem – het hele jaar rond mét kussens buiten mogen blijven, kun je ze ook in herfst en lente gebruiken met een dekentje of buitenhaard. Zelfs bij vrieskou, tijdens een gezellige winterbarbecue en met vuurkorven in de buurt, doen deze lounges dienst als buitenzithoeken. Momenteel worden er zelfs Blocs en Clouds gebruikt in skiresorts: ’s morgens de sneeuw afvegen en het loungen kan meteen beginnen!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist