Geniet van het mooie weer

enkele actuele tuintrends

Ben je ook zo aan het genieten van de zon? De kans is groot dat je tijdens het zonnen je tuin eens rondkijkt en plannen maakt om het relaxen volgende zomer nog luxer te maken.

Tuinset
Relaxen begint natuurlijk op en met je tuinsets. Een tuinset bestaat meestal uit een of meerdere tuinstoelen, eventueel een loungebank en een tuintafel. Momenteel zijn ronde tuinmeubelen erg populair. Een ronde tuintafel zorgt ervoor dat je met iedereen goed contact kunt maken. Ook oogt het een stuk gezelliger! De ronde vormen breken de strakke en rechte lijnen in een tuin waardoor een tuinset extra opvalt. Ook kan ieder persoon aan de ronde tafel overal even goed bij.Parasol

Met de huidige temperaturen is het vaak te wam om optimaal te genieten van je tuinset. Een parasol biedt in dat geval uitkomst. Wanneer je een parasol aanschaft, is het verstandig om eerst goed te kijken waar deze komt te staan en aan hoeveel personen hij ‘onderdak’ moet bieden. Dit is van groot belang voor de afmeting. Omdat een parasol nogal prominent in beeld is, kun je het beste een uitvoering kiezen die bij de rest van je tuin of terras past. Gelukkig is de keuze in kleuren, vormen en doeken vandaag de dag bijna onbeperkt. Aansluitend op bovenstaande tuinmeubeltrend zou je natuurlijk kunnen kiezen voor een ronde parasol om het plaatje helemaal compleet te maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist