Gelfort tuinmeubelen

Forest collectie

De originele tuinmeubelcollectie Forest is het resultaat van een inspirerende samenwerking tussen de Nederlandse tuinmeubelfabrikant Gelfort en de Belgische designer Axel Enthoven. De toegepaste houtsoorten zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen waarin het ecologisch evenwicht maximaal behouden blijft. Forest: internationaal topdesign van groen hout.Gelfort is één van Nederlands grootste producenten van hardhouten tuin- en parkmeubilair en past heel bewust uitsluitend hout toe uit goed beheerde bossen. Voor de nieuwe Forest-collectie is gekozen voor het FSC-gecertificeerde tropische hardhout Guariuba. FSC-hout wordt onder toezicht van de Forest Stewardship Counsil gekapt volgens strenge internationale criteria die mede door milieuorganisaties als het Wereld Natuur Fonds zijn opgesteld. De Forest-collectie is ook verkrijgbaar in larikshout, afkomstig uit Nederlandse bossen van Staatsbosbeheer. Lariks is een zachtere houtsoort met een prachtige nerftekening.

Heel verrassend is de combinatie van licht en donker hout, van strakke lijnen en speelse ruiten. De vormgeving van Forest verrast, maar oogt tegelijkertijd heel vertrouwd. Een in alle opzichten harmonieuze collectie!

Axel Enthoven
Gelfort is trots op de samenwerking met de internationaal gerenommeerde ontwerper Axel Enthoven. Zijn bureau, Enthoven Associates Design Consultants, is één van de grootste en meest bekende designbureaus van België. Axel Enthoven heeft een voorkeur voor 'mobiele' producten: van reiskoffers tot bushokjes, van benzinestations tot bedden en openbaar vervoer. Ook tekende hij o.a. voor grote meubelproducenten als Leolux en Ahrend. Daarnaast geeft Enthoven al sinds 1989 les aan de Design Academy Eindhoven als hoofd van de richting 'Mens en Mobiliteit'.

Passie voor hout
In de tijdloze Forest-collectie vinden we diverse banken, fauteuils, tafels en stoelen. Gemaakt in Nederland door vakmensen met een passie voor hout en oog voor ambachtelijke details. Met behulp van de modernste technieken wordt uit het hout gehaald wat erin zit. En méér: bij Gelfort gaat exclusieve kwaliteit hand in hand met ergonomisch zitcomfort. Ook de Forest-collectie is daardoor zowel buiten als binnen te gebruiken. Jaar in, jaar uit. Zomer én winter.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist